Underholdning

’Jeppe’ som festens klovn

Nationalhelten ’Jeppe’ kan sætte fut i en rund fødselsdag, en firmafest, et jubilæum, receptionen, indvielsen, konfirmationen eller sølv- guld- og krondiamantbrylluppet.

’Jeppe’ har nemlig forstand på kvinder. Festlig monolog der er skræddersyet til lejligheden i samspil med publikum. Med kendte Holbergcitater.

Professionel underholdning med fornemmelse for situationen.

Spilletid:

10-15 min.

Pris efter aftale.

Kurser og udfordringer
ud over det sædvanlige

Find dine kreative kilder

Slave af din rutine eller herre over din kreativitet?

Med udgangspunkt i ordet ’punchline’ og med simple øvelser, hvor alle kan være med, dukker en skatkiste fuld af hemmeligheder op.

Instruktørens greb løfter dit talent ved hjælp af nysgerrighed, intuition, humor - og giver dig adgang til at spille dig trygt og tillidsvækkende ud. Enhver kan blive klogere på at håndtere sig selv og sin omverden. Stemme, krop og udtryk foldes ud, når du får støtte og vejledning af en af de skrappeste personinstruktører, dansk teater kan byde ind med.

Alle kurser tilpasses individuelt.

Deltagerne medvirker.

Pris efter aftale.

Teatermagi

En oplevelse udover det sædvanlige. Mød arketyperne engel og djævel, barn og aristokrat, dulle, bodegabøf og klovn. Udsprunget af din egen fantasi.

Grænseoverskridende, sjovt, åndeløst spændende.

Lær dig selv at kende, som én du end ikke drømmer om. Oplev følelser, der rusker i dig og kalder nye ressourcer frem. Din selvfølelse får et kick.

Deltagerne medvirker.

Pris efter aftale.